top of page

Grupo

Público·95 miembros

Psihologia Dezvoltarii Umane Ana Muntean Pdf Download


Psihologia Dezvoltarii Umane Ana Muntean Pdf Download
Psihologia dezvoltarii umane este o carte scrisa de Ana Muntean, profesor de psihologie la Universitatea de Vest din Timisoara. Cartea abordeaza diferite aspecte ale dezvoltarii umane, de la conceptie pana la varsta adulta, din perspectiva biologica, psihologica si sociala. Cartea este structurata in 12 capitole, care cuprind notiuni introductive in psihologia dezvoltarii, bazele dezvoltarii umane, dezvoltarea intrauterina si nasterea, creierul si dezvoltarea umana, sistemul emotional si atasamentul, dezvoltarea sinelui, organismul in relatie cu mediul: dezvoltarea motorie si cognitiva, dezvoltarea unor abilitati complexe, dezvoltarea personalitatii, dezvoltarea sociala si morala, dezvoltarea in contextul familial si educational si problemele dezvoltarii umane.
Psihologia Dezvoltarii Umane Ana Muntean Pdf Download


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ft.co%2FBEPdTHUb5d&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw124jarE9aPLLddkmp6D2MHCartea este destinata studentilor la psihologie, pedagogie, asistenta sociala si alte domenii conexe, dar si profesionistilor din domeniul educatiei si asistentei sociale. Cartea este o sursa utila de informatii si de inspiratie pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine procesele si mecanismele care stau la baza dezvoltarii umane. Cartea este scrisa intr-un limbaj accesibil si clar, cu exemple relevante si ilustrative. Cartea contine si exercitii practice, teste de autoevaluare si sugestii de lecturi suplimentare pentru aprofundarea temelor abordate.


Psihologia dezvoltarii umane este disponibila in format PDF pentru descarcare gratuita pe site-ul editurii Polirom. Pentru a descarca cartea, trebuie sa accesati link-ul de mai jos si sa urmati instructiunile de pe site. Va dorim o lectura placuta si folositoare!
References:  • Ana Muntean - Psihologia dezvoltarii umane - Studocu  • Psihologia dezvoltării umane (ediția a III-a revăzută și adăugită)  • ana muntean - Google Scholar
Acerca de

¡Bienvenido al grupo! Puedes conectarte con otros miembros, ...
bottom of page